Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Hoitoaineet ruusunmarjateestä

Sorbettia?

Tein taas hoitoainetta luotto-ohjeella. Eli etsikää se Pienen tuoksukaupan sivuilta ;)

Normaaleille hiuksille tarkoitettuun hoitoaineeseen (eli minun päälle sopivaa) käytin ½ rkl avokadoöljyä ja 8 rkl ruusunmarjateetä. Eikö ole nätti vaaleanpunainen väri?

Äitini toivoi taas rasvaisempaa hoitoainetta niin hänelle laitoin 1 ½ rkl avokadoöljyä ja 1 ½ rkl manteliöljyä. Toivottavasti tämä hoitoaine on tarpeeksi hoitavaa. Hänellä on kovin kuivat ja käsitellyt hiukset. Tästä hoitoaineesta tuli persikanväristä. Todennäköisesti sen takia että avokadoöljy on niin vihreätä.

Olen huomannut että kun käytän teetä hoitoaineessa niin BTMS-emugointiainetta tarvitaan hieman enemmän. Eli laitan kukkurallisen ruokalusikallisen. Joskus kokeilin laittaa 1 ½ rkl BTMS:ää, mutta se oli liikaa. Emugointiaine ei sulannut ja sain laittaa nestettä todella paljon enemmän. 

Yksi huomio lisää :D Joudun normaalisti taistelemaan koko talven (tai syksystä kevääseen) ihan älyttömän sähköisistä hiuksista. Tänä talvena tätä ongelmaa ei ole ollut kun kerran. Ja se oli kun olin yökylässä ja pesin hiukseni kaupan shampoolla. En tiedä onko se hapanhuuhtelu vai hoitoaine joka poistaa sähköisyyttä, koska välillä en käytä kumpaakaan. Mutta jokin tässä toimii paremmin kuin aikaisempina talvina.

These are conditioners made from rosehip tea. The peach colored is for dry hair. It contains 1 ½ tbs avocado oil and 1 ½ tbs sweet almond oil. The pink colored conditioner is for me and it contains ½ tbs avocado oil. These are made with my favorite recipe (oil, BTMS and herbal tea).

6 kommenttia:

 1. Mä voisin syödä nuo molemmat purkilliset! :P Ihanan näköisiä ja varmaan toimiviakin! Nyt talvea varten pitäis kyllä itsekin tehdä jotain hoitoainetta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä syö! :D Testasin toista ja on just hyvää mun hiuksille. Vähän sain etsiä oikeata suhdetta öljyä kun hiukset ovat niin hyvässä kunnossa, mutta kaipaavat hieman kosteutta aina aika ajoin.

   Poista
 2. So pretty and rich looking, they do look good enough to eat! =) Are the colors natural from the tea and avocado?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yes, all natural colors, but don´t eat them ;) The taste isn´t the best. Rosehip tea has such a intensive color.

   Poista
  2. I mustry try making conditioner, yours looks so nice! I'll have to try a rosehip infusion too...so many things I want to try!!!

   Poista
  3. I tried to infuse rosehip in olive oil, but I didn't get any color.

   Poista