Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 20. tammikuuta 2015

3. päivä / Day 3 Inversion method

Nukuin siis yön öljy päässä ja se meni ihan hyvin, vaikka heräsin pari kertaa siihen että pipo oli lähtenyt päästä. Suihkussa pesin hiukseni kolmesti ja laitoin tuttuun tapaan rosmariinihapanhuuhtelun. Hiuksieni kuivuttua ne tuntuivat kuivemmilta mutta myös paksummilta. Kuivuudesta en pidä, joten laitoin kuiviin latvoihin 2 tippaa jojobaöljyä. Ihan selvästi hiukseni eivät pidä jatkuvasta pesemisestä. Semmoisen asian huomasin kuitenkin että ihan kun ne pienet uudet hiukset tuntuisivat paremmin kuin vielä alkuviikosta.

Tänä iltana taidan taas käyttää oliiviöljyn ja manteliöljyn sekoitusta, koska se oli mielestäni hoitavampaa. Illalla ennen öljyhoitoa totesin että hiukseni eivät enää tunnu kuivilta, vaan paljon terveemmiltä kuin muutama päivä sitten. Sen jälkeen kun aloin käyttämään itse tehtyä shampoosaippuaa niin hiukset ovat muuttuneet kiharammaksi. Eniten kiharoita on tullut niskan ja muuten hiukset ovat olleet hyvin lievällä laineella. Kostealla ilmalla kaikki pikkuhiukset kihartuvat kovasti. Nyt kun on jo muutamat öljyhoidot takana niin huomaan että hiukseni suoristuvat taas ja luulen että jos mittaisin hiukseni pituuden saattaisin saada hieman pidemmät hiukset.


Nämä hiuslenksut ovat käteviä öljyisissä hiuksissa. 

So I slept with the oily hair and it went fine even if I woke up a few times because the cap did not stay on my heas. I washed my hair three times and put the rosemary rinse afterwards. My hair felt more dry than normally, but also thicker. I don´t like the dryness, so I put two drops of jojoba oil on the tips of my hair. Clearely my hair does not like to be washed as often. One thing I also noticed was that I could feel the small new hairs better than in the begining of the week.

Tonight I will use again a mixture of olive oil and almond oil, because I think it is more conditioning. In the evening my hair did not feel so dry anymore, but healthier than a few days ago. After I started to use my own shampoo bar my hair got curly. I have most curls in the neck and othervise the hair is a little bit wavy. Now when I have been using this oil threathment, my hair gets straighter and I think that if I would measure my hair again that it would be a little bit longer.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti