Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 1. tammikuuta 2013

Arvaussaippuaa

Osallistuin taannoin Natalian järjestämään kisaan. Piti arvata mitä ainetta hän on käyttänyt saippuassaan niin että hän sai siihen kauniin kellertävänpunaisen sävyn. Arvauksia sateli vaikka kuinka paljon ja minäkin osuin oikein vasta neljännellä arvauksella. Sehän oli goji-marjoja jota hän oli käyttänyt! Oli tosi hauskaa arvuutella ja lueskella mitä muut arvasivat.

Natalia lähetti minulle saippuan ennen joulua, mutta postilla taisi olla omat suunnitelmat aikataulujen kanssa. Ja kuori oli sen näköien kun sitä olisi uitettu vedessä, rypistelty ja kuivattu. Osoitteesta sai nippa nappa selvää kun muste oli levinnyt. Mutta tärkeintä oli että sisältö oli hyvässä kunnossa. Olin yllättynyt kun kuoressa olikin kahdet saippuat!

Syötävän hyvän näköinen. Minulle tulee mieleen porkkanakakku :)

Goji-saippua sisältää kaikkea herkkuja, mm. kookosöljyä, risiiniöljyä, maapähkinäöljyä, luomu palmuöljyä, neitsytoliiviöljyä, karitevoita. Tuoksuna saippuassa on käytetty eteerisiä öljyjä, Frankincense ja Red myrrh. Minä en oikein osaa käyttää eteerisiä öljyjä niin että saippuat tuoksuisivat näin hyvälle ja voimakkaalle. Minun saippuoissa ne haihtuvat aika nopeasti.


Toisen saippuan nimi on Christmas mood soap ja siinä on ihan älyttömän kaunis kuvio ja siinä on kimalletta. Vau! Vihreän väri on spiruliinasta. Tässä saippuassa on myös paljon erillaisia öljyjä ja rasvoja, mm. kookosöljyä, risiiniöljyä, oliviöljyä, luomu palmuöljyä, avokadoöljyä, seesamiöljyä, karitevoita ja kaakaovoita. Tuoksuna on eukalyptuksen eteeristä öljyä. Haistelin sitä illalla niin että mies huomautteli usemapaan otteeseen että minulla on kimalletta kasvoissa :D

Katsokaa nyt kuinka nätti punainen kuvio ja paljon kimallusta!

I participated a while ago in a competition called "Guess the ingredient" that was organized by Natalia from Mjin Zeep. The task was to guess what ingredient she had used in her soap to get this wonderful yellow color. And I guessed correctly! It was really fun. Natalia was so kind that she sent me two soaps. It took a little longer for the parcel to arrive and we both were worried that the it got lost. The first one is of course the one with goji berries. And the second one is called Christmas mood soap. It has glitters and stuff! And it smells like eucalyptus. Go and read more about these soaps from Natalias blog.

6 kommenttia:

 1. Happy 2013, Marika!
  Thanks for your patience! This was more your little "present" for 2013 than for Christmas ;)

  Thank you for posting! It's an honour to see my soaps on your lovely blog!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you! I´ve already tried the one with goji berries. Such big bubbles!

   Poista
 2. Beautiful soaps, lucky you! I love the natural color Natalia achieved from the Goji berries, and that green from the Spirulina is just gorgeous! Happy New Year Marika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HNY to you and your family!
   The yellow is very strong and the lather is white. Maybe I also could try goji berries in my soaps.

   Poista
 3. Happy New Year Marika! I guess that you really enjoy those Natalia’s soaps which are really gorgeous.

  VastaaPoista
 4. I really love what ideas that girl is coming up with! And as for another soap in the parcel- that's her, always gives more than said.
  Happy new year Marika,may you have a nice successful year full of love and in good health!

  VastaaPoista