Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 9. helmikuuta 2013

Ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella

Muistatteko kun viime vuoden loppupuolella, ennen joulua osallistuin Mutku mie haluun-blogin arvontaan ja sain lahjakortin Mutkutin saippuakauppaan? No nyt olen käyttänyt lahjakortin ja kotona komeilee hienot saippuat sekä kivat korvikset. Eikö ole ihkuja? :)
Do you remember that I got a gift certificate to Mutkuttis soap shop before Christmas last year? Now I have used it and I have two beautiful soaps and nice earrings. 
 

Olen miettinyt että mistä ihmeestä se voi johtua kun toisten tekemät saippuat (ja muut jutut) ovat vain niin paljon ihanampia. Niissä on monesti parempi tuoksu, ulkonäkö, vaahto ym. ym. Olen kohta käyttänyt kaikki vaihtosaippuat valitettavasti loppuun, joten Mutkutin saippualahjakortti oli oiva vaihtoehto saada uusia saippuoita. 
I´ve been wondering why soaps that other soapers make are so much more amazing than those you make yourself. I think that the soap smell better, look better and they lather better.


Punainen Manskuttisaippua on herkullisen mansikalle tuoskuva saippua jossa on punaista savea. Minä haluaisin myös noin suloisen muotin! Hunajasienisaippuaa sisältää tietenkin sientä hunajaa. Olenko minä ainoa jonka mielestä näyttää siltä kun saippua huutaisi suu auki? Jotenkin minulle tuli vain mieleen että se voisi olla Hayao Miyazakin joku hahmo :D Ehkä minulla on vain liian vilkas mielikuvitus.
The red Manskutti soap smells like strawberries and is colored with red clay. I would like to have a cute cake shaped mold like that one! The other one is a honey soap and I think that it looks like it´s screaming like a Hayao Miyazaki character :D Or maybe I just have a wild imagination.
 
 Tässä on tähtikorvikset, johon ihastuin heti ensisilmäyksellä.
 These are he star earrings that I fell in love with right away.
Katsokaa nyt minkälainen suurikuplainen vaahto! Ei vaan minun saippuoissa. Niissä on aina paksu kermainen vaahto. Tässä onkin sitten tavoitetta minulle ;)
Look at those large bubbles! In my soaps the lather is more thick and creamy. I would like to get bubbles like that.

10 kommenttia:

 1. Sinun saippuasi ovat myös ihania. Ei se vaahdon määrä ole tärkeätä vaan se että se puhdistaa hyvin. Itse en perusta kovin vaahtoavista saippuoista sillä niitä saa niin hirveästi pestä pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai, kyllä minun mielestä kaikki saippuat huuhtoutuvat yhtä helposti pois.

   Poista
 2. Ihanata, ihanata kun tykkäsit! ♥
  Miun on pitänyt ottaa näitä vaahtokuvia, mutta enhän mie oo muistanut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään, tykkään :) Ehkä oli hyvä että muistutin vaahtokuvista ;)

   Poista
  2. Jep :) Muiden saippuoita kun kuolailee niin vaahtokuvat on niitä parhaita :D

   Poista
 3. Wow, you're so lucky!I am also in love with your new star earrings :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I´ve used them already several times. I like them so much.

   Poista
 4. So lucky, beautiful soaps and earrings Marika! My family thinks it's funny that I buy soap from other people when I make it myself, but I really do appreciate others' handmade soap too!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. My hubby also wondered the same and thought that it was strange :)

   Poista
 5. I have the same feelings about cooking, too :) Whenever someone else cooks me something (or even makes me a simple sandwich), I think it tastes so much better than when I make it myself. Maybe because there is a mystery of what the other person did, while there is no mystery in our own soap making (except "why did the soap gremlins come??!?")

  VastaaPoista