Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Suomalainen saippuanvaihto 3

Kolmas saippuanvaihtopaketti tuli Marjolta. Hänen tuotteitaan voi löytää Akan pajasta. Sieltä saa kyllä paljon muuta kuin saippuaa esim. kynttilöitä, taidekoruja, maalauksia. Marjon saippuat ovat luonnonläheisiä, niissä on mielenkiintoisia uusia aineksia ainakin minulle ja ne ovat rustiikkisen kauniita. Ja yllätyin kun hänen lähettämät saippuat olivat todella suuria. Niistä riittää vaahtoavia suihkuhetkia pitkäksi aikaa.
The third soap swap package came from Marjo. You can find her products from Akan Paja. She does a lot more than soap, for example candles, art jewellery, paintings. Marjo´s soaps are very natural and they contain new and interesting ingredients and they are very rustic and beautiful. I was surprised about the size of the soaps, they are very big. But that only means more wonderful soapy times in the shower.


Tämän saippuan nimi on "Syksyn marjat". Nuo katajanmarjat ovat niin kauniit <3 Saippua sisältää mm. karite- sekä kaakaovoita, manteliöljä, pellavansiemenöljyä ja kookosmaitoa. Katajanmarjojen lisäksi siinä on myös ruusunmarjaa.
This soap is called "Berries of the fall". Those juniper berries are so beautiful <3 The soap contains shea butter, cocoa butter, almond oil, flax seed oil, coconut milk among other things. Besides the juniper berries the soap contains also rose hip.


Tässä vielä parempi kuva miltä saippua näyttää sisäpuolelta. Minä pidän erityisesti noista herkistä ruskeista kuvioista.
Here is a picture where you can see better how the soap looks from the inside. I like especially those delicate brown swirls.


Toisen saippuan nimi on yksinkertaisesti "Syksy". Kuvasta ei ehkä näy niin hyvin että siinä on sekä sinisiä että vihreitä kuvioita. Tämä on oikea kuivan ihon saippua jossa on paljon ihoa helliviä aineita. Saippuassa on mango-, karite- ja kaakaovoita, kookosrasvaa, manteliöljyä, saksanpähkinäöljyä, risiiniöljyä, oliiviöljyä sekä kanervan kukintoja. Tämä saippua on niin ihanan hoitava että päätin säästää sen kevättalveen kun iho on kuivimmillaan. Niin, siis jos vaan maltan.
The second soap is called "Fall". You can´t see so clarly from the picture that there is both blue and green swirls in the soap. This is a good soap for dry skin because it contains mango butter, shea butter and coca butter, and coconut oil, almond oil, walnut oil, castor oil, olive oil and heather blossoms. I planned to save this soap for the end of the winter when the skin is at the driest. Well, that is if I can wait for that long.

Tuoksuista Marjo ei ole kirjoittanut mitään, mutta molemmat saippuat tuksuvat erittäin hyvältä.
Marjo did not write anything about the scents, but both soaps smells wonderful.

6 kommenttia:

 1. Kauniit, luonnollisen oloiset värit molemmissa. Katajanmarja tuntuu olevan tämän syksyn hittiaines ;) Mangovoita(kaan) en ole itse vielä kokeillut missään muodossa, mutta pitänee lisätä hankintalistalle. Saksanpähkinäöljyä kokeilin - sattuneesta syystä - tänään meikin poistoon, ja hyvin toimii, joskin on aika "kuiva" öljy, joten sitä joutuu käyttämään määrällisesti enemmän, kuin jotain tavallisempaa öljyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katajanmarjoja siis keräämään ennen kun tulee kauheasti lunta :D Mangovoi on aivan ihanaa etenkin huulivoiteissa. Saksanpähkinäöljyä en ole kokeillut, mutta voisin kuvitella että se on vähän samantyyppistä kevyttä öljyä kuin manteliöljy.

   Poista
 2. Both soaps look so beautiful! According to the listed ingredients they are really perfect for cold winter time. But I am also impressed with your pictures. Such nice arrangements you made contributing to the overall impression of the pictures.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D I did not do much arranging to get these pictures taken. Just took them in the morning when there was still some frost on the ground. Soon there will be so little light and almost no sun for several months, so now is the last chances to take pictures outside.

   Poista
 3. Marjo's soaps are beautiful! And I like how you staged the photos with the autumn leaves. Enjoy your soap!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thanks :) I will enjoy them.
   It is so easy to just go outside and take some pictures.

   Poista