Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Lisää vaihtosaippuaa ;D

Päädyin vielä vaihtamaan saippuaa kahden ihanan saippuantekijän kanssa, Natalian ja Majan. He ilmoittautuivat saippuanvaihtoon piirun verran liian myöhään, joten ehdotin että voisimme kolmistaan muodostaa pienen saippuanvaihtopiirin. Ja kyllä kannatti! Päätimme että vaihdamme kahdet eri saippuat. Ideana oli että kokeilisimme uutta ainesta saippuassa ja toiseksi ehdotukseksi oli että kokeilisimme pisaratekniikkaa.

Majalta sain seuraavat saippuat. Hän on kotoisin Makedoniasta ja hän on erittäin taitava ja luova saippuantekijä.

Eikö ole suloinen pussukka ja pienet kukkatarrat? <3


Ylemmä saippuan nimi on "Breakfast buffet". Se sisältää mm. kananmunaa ja kauramaitoa. Tästä saippuan nimi tuleekin, kananmuna ja kaurapuurohan ovat tyypillisiä aamupalaruokia.

Alempi saippua on "Diva´s dessert", suklaasaippua jossa on vihreät kuviot jotka muistuttavat mintunlehtiä. Todella onnistunut pisaratekniikka. Minun saippuat eivät saaneet näin kauniita kuivoita, mutta niistä myöhemmin. Tämä suklaasaippua on tehty vuohenmaitoon, joka on erittäin hyvää ja ravitsevaa iholle. 

PS. en ole ottanut saippuoita paketeista ihan vaan sen takia että otan ne muuten heti käyttöön ja minulla on jo niin monta saippuaa käytössä :D

Natalialta sain taan kolme ihanaa saippuaa. Nämä saippuat saapuivat Belgiasta.

Tässä ne nyt ovat: Hello Kitty, Aloe Vera ja vesimelonisaippua. Minä haluan myös Hello Kitty-muotin!


Aloe vera-saippua on mielestäni klassisen kaunis ja yksinkertainen. Pitänee vielä kysyä että onko saippua koristeltu pippurilla vai onko tuo katajanmarja. Joskus yksinkertainen on vaan niin tyylikästä! Saippua sisältää mm. kookos-, risini-, avokado-, pellavansiemen- ja oliiviöljyä sekä kaakaovoita, aloe vera-mehua ja vuohenmaitoa. Eli oikein luksussaippua.


Minä haluan myös tehdä vesimelonisaippuaa! Vielä pitäisi hankkia vesimelonin tuoksuista saippuatuoksua. Natalia oli laittanut saippuaan kookos-, risiini-, oliivi-, palmu-, auringonkukka- ja viinirypäleensiemenöljyä sekä karitevoita. Vihreä osa on värjätty spiruliinalla ja punainen taas punaisella savella sekä red ochre-pigmentillä. Vesimeloninsiemeninä on taas unikonsiemeniä. Tämä saippua on mielestäni sekä söpö että tässä on huumoria.

More swapped soap. 

I got two more packages of soap, they are from Natalia and Maja. They both wanted to enter the soap swap, but it was a little bit late. But then we decided to have a little soap swap jut the three of us. And it was worth it!

The first soaps are from Maja. The top one is called Breakfast Buffet and contains egg and oatmeal milk. The second soap is called Divas Dessert and what a beautiful droplet technique. Maja writes that the pattern reminds her of mint leaves dipped into chocolate.

Natalia sent me three soaps! And the Hello Kitty one is almost too cute :) The simple Aloe Vera soap contains for example avocado oil, lin seed oil, cocoa butter, goat milk, aloe vera juice. The Watermelon soap is so funny. I want to make a similar soap, I like it so much. This soap contains coconut oil, castor oil, olive oil, palm oil, sunflower oil, shea butter and grape seed oil. And much more.

16 kommenttia:

 1. Ihania saippuoita! (omat tekeleet tuntuu niin kökkösiltä, kun noita katselee..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovathan ne aivan ihania, mutta niin ovat sinunkin saippuat. Sitä katsoo omia saippuoita hyvin kriittisin silmin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eikö olekin :) Minulla jo kypsyy ajatus päässä että samalla idealla voisi toteuttaa kasvosaippuan.

   Poista
 3. Thanks Marika for this lovely feature!
  Isn't soapmaking just wonderful: it gets people all around the world connected and makes new frienships!
  Now,I know what Natalia sent us (I still haven't received my parcel)! What a beutiful soaps and rich ingredients,indeed! I haven't tried aloe yet,so my excitement rises even more upon your soaps,ladies!
  The only question is : WHAT DID YOU SEND TO US???
  Can't wait to receive my both packages!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I´m not going to tell you! :D
   Natalia got my soaps yesterday, so you should get yours really soon.
   Yes, it´s really like I´ve got friends all around the world. It is so nice.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No sanos muuta! Saan itse harjoitella paljon ennen kun opin tekemään noin hienoja saippuoita. Nykyään olen niin "laiska" etten edes viitsi hifistellä. Suuri osa saippuoista on yksivärisiä.

   Poista
 5. Looks like you received some beautiful soaps in the swap! Natalia and Maja make beautiful soaps. I especially love Maja's "Diva's Dessert" and Natalia's watermelon bars!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I agree! I just have to make a watermelon soap. And sadly you can´t smell the soaps. They smell so good that even my hubby smelled one of them several times today :D

   Poista
 6. Thank you Marika for sharing! It's kind of strange to see your soaps on other blog, but also a nice feeling!
  I am also content how my watermelon soap came out, especially because the colorants I used were natural ones. Can't wait to see your watermelon version too!
  Your soaps are ,finally, on my blog,Marika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It is strange! It´s like that looks like my soaps, but are they relly... No, yes, YES I made those soaps :)

   Poista
 7. What beautiful soaps! It would be so hard to decide which one to try first :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know, and that´s why I have to try them all at once :D

   Poista
 8. Oh my gosh, those are all so pretty, Nat and Maja did such a great job!!! Lucky you! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. I know, I´m so happy, but it´s so difficult to decide what soap to use. They are so wonderful.

   Poista