Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 19. lokakuuta 2013

Suomalainen saippuanvaihto 2

Toisena pakettina posti toi Vuottaren Jennin tekemät syyssaippuat. Jennin palasaippuoita en ole kokeillut, mutta rakkaalle ukolleni ostin Jennin tekemän nestesaippuan. Mies on kehunnut sitä kuinka paljon tahansa ja puolet pullosta on jo mennyt. Paras kommentti oli se että iho tuoksuu koko päivän kun pesee kädet aamulla.
The second package of fall soaps I got was from Jenni from Vuotar. I have not used her soap bars, but I bought a bottle of her liquid soap for my dear hubby. He has told only positive things about the soap and he has used almost half of the bottle. The best comment was that his skin smells like the soap all day if he washes his hands in the morning.


Paketista osui ensimmäisenä käteen saippua nimeltä "Syysaamu". Juuri tämänlaista saippuaa toivoinkin saavani Jenniltä. Ja tämä saippuan tuoksu! Voisin haistella tätä saippuaa koko päivän. Siinä on atlasseetrin, limetin ja basilkan eteerisiä öljyjä. Mikä mahtava sekoitus! Saippuassa on muitakin herkkuja, esim. luomukaakaovoita, katajanmarjajauhetta, kehäkukkaa, kaoliinisavea ja santelipuujauhetta.
The first soap I picked up from the package is called "Fall Morning". This is just the kind of soap I had hoped for to get from Jenni. And the scent of this soap! I could smell it all day long. It contains cedarwood, lime, basil essential oils. What a great combination! The soap contains also a lot of other good things like organic cocoa butter, juniper berry powder, calendula, kaolin clay and sandalwood powder.


Eikö tämä näytä vähän tiikeriltä? Oletan että nuo ruskeat raidat ovat sitä santelipuujauhetta ja vaaleammat hieman sinertävät taas katajanmarjaa.
Doesn´t this look a little bit like a tiger? I assume that the brown stripes are sandalwood and the lighter bluish stripes are made with juniper berry powder.


Toisena saippuana Jenni oli lähettänyt tämänlaisen pienen paketin jonka päällä tulee "Syksyn värit". Jäin lukemaan listaa väreistä. Kuusi eri väriä samassa saippuassa! Tässä saippuassa on myös mukava ja hieman jännän pippurinen tuoksu joka on sekoitettu appelsiinin, patsulin, kanelin ja neilikan eteeisistä öljyistä. Rakastan appelsiinia ja patsulia <3 Menin ihan sanoattomaksi kun avasin paketin. Katsokaa vaikka!
The second soap Jenni sent was in this small package and it says that the soap is called "The colors of fall". I started to read the list of colorants. Six different colors in the same soap! The scent is both comforting and at the same time peppery. It is a mixture of orange, patchouli, cinnamon and clove essential oils. I love orange and patchouli <3 I became speechless when I opened the package. Look!


Vau! Niin kauniit värit ja kuviot. Tätä minäkin haluan kokeilla.
Wow! So beautiful colors and swirls. I also want to try this technique.

14 kommenttia:

 1. Wow, cedarwood, lime, basil sounds like a lovely combination! And I really like the 1st soap because of its ingredients! The 2nd soap looks interesting too!
  Enjoy them, Marika!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. It smells so heavenly that I´m thinking of trying that combo in my soaps also.

   Poista
 2. Oi miten ihkuja, tykkään erityisesti tuosta ekasta syysaamu saippuasta ja ne aineet, katajanmarja, kehäkukkaa yms. No nyt tarvii kerätäkin katajanmarjoja :)

  Kyllä mä varmaan kans kohta teen saippuaa, on nää niin mielenkiintoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat :) Minä olen yrittänyt metsästä löytää katajanmarjoja, mutta en ole löytänyt yhtään :/
   Kiva jos saat inspiraatiota näistä. Vaan kun ehdin niin laitan vielä saippuavaihdon viimeiset saippuat.

   Poista
 3. Miulle tuli mieleen ylemmästä saippuakuvasta tiikerikakku. Kuulostaa ihanalta, ja varmasti myös on sitä käytössä - sitten kun raaskit testata! Ja "Syysvärit" -saippuan värit ovat kerrassaan upeat! En yleensä ole niin ihastunut värillisiin saippuoihin, mutta tämä kyllä sulattaa minutkin. Täytyypä laittaa kehut myös Jennin blogiin, että bongaa ne varmasti...Katajanmarjoista kuulin toissapäivänä, että niitä pitäisi kasvaa tyttö- ja poikapuu lähekkäin, että marjoisi. En tiedä, pitääkö paikkansa...
  Tässä kohtaa on pakko udella niistä siun Hesan ostoksista (aikaisemmin siis), mitäs niistä tuli, kun et silloin suostunut vielä paljastamaan?? ;)

  VastaaPoista
 4. Ei ne Helsingin ostokset nyt niin kummalliset ole :D Paria olen käyttänyt yhdessä saippuassa jonka lähetin vaihdossa. Eli malta vielä pari päivää niin kerron niistä :) Enkä ole vielä päässyt käyttämään kaikkea mitä olen ostanut kun on ollut niin paljon muuta projektia.
  Värikäs saippua on kerta kaikkiaan fantastinen, mutta toinen taas huumaa tuoksullaan ja aineksillaan.

  VastaaPoista
 5. Both soaps look and sound really good and fragrant! I wish I could smell them! The second soap is stunning. I wonder what colorants she used.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. She has used red and yellow iron oxides, chrome oxide, blue ultramarine, titanium dioxide and a mica that I´m not sure what it is called in English but if I translate it, it´s called marshmallow mica. I have not heard of it. Can it be the same as bubblegum mica?

   Poista
  2. Thank you for the color info. I have never worked with micas, but I just ordered some. :-)

   Poista
  3. It was cotton candy mica. I have used only a few micas, but I prefer ultramarines and oxides.

   Poista
 6. Kiitos kehuista :) . Itse asiassa miulla oli varmaan ajatusvirhe sen mican nimen kanssa, taisin laittaa vaahtokarkki, mutta tarkoitus oli laittaa hattara eli cotton candy. Ja itse asiassa - vaikka uskomattomalta tuntuukin - niin ne kylmän harmaat raidat tuli siitä punaisesta santelipuujauheesta ja ruskeet oli siitä katajanmarjajauheesta. :)

  Mie otin tänään siun tekemän Ruska-saippuan käyttöön ja se on aivan ihana - ihanat isot kuplat ja mukava tuntu <3 .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielenkiintoista! Olen vaan käyttänyt kahteen saippuaan santelipuujauhetta ja silloin sain ruskeata.

   Kiva kun tykkäät :)

   Poista
 7. Mie oon kans ihan hulluna syysaamuun!
  Puolitin sen - en muuten ois raaskinu käyttää ku nuuskutteluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin hieno! Kaappi täynnä omia saippuoita eikä sitten raaski käyttää jonkun toisen tekemää saippuaa :D Mutta tiedän tunteen.

   Poista