Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Kotikosmetiikka

Tässä olen jo jonkin aikaa lueskellut ja ihastellut muiden blogeja. Niistä sain inspiraation tekemään saippuaa. Mies innostui heti kutusumaan kotikemistiksi ja uhkasi tai lupasi ostaa minulle kotikemistisetin.

Enhän minä ehtinyt tehdä kun parit persusaippuat niin kuvioon tuli jo huulivoiteiden teko. Minua kiehtoo se kun itse saa kokella ja miettiä miten eri rasvat vaikuttavat saippuoiden vahtoavuuteen, hoitavuuteen jne. Ja nykyään innostun heti kun näen kaupassa uuden öljyn :)

Viime viikolla innostui myös tuunaamaan vähän koruja niin niistä mahdollisesti myös postaus.

Kuvassa pieni sininen jellysaippua.

3 kommenttia:

 1. Kiitti kun poikkesit blogissani. Tervetuloa uudelleen:) Olen myös kiinnostunut itsetehdyistä saippuoista ja tekis mieli kokeilla itsekkin. Kaunis tuo saippua, niin raikkaan näköinen:) Hyvää sunnuntai iltaa.

  VastaaPoista
 2. Kannataa ehdottomasti kokeilla. Minä jäin ihan heti koukkuun. Jonkun verran olen sukulaisille ja tuttaville niitä antanut ja ainoastaan hyvää palautetta on tullut. Niitä saippuoita on vaan niin paljon :D Niitä on tällä hetkellä kahdessa pahvilaatikossa (ei mitään jättilaatikoita) ja yhdessä keittiön kaapisssa.

  VastaaPoista
 3. Parit Persusaippuat? Timo Soinille ja kumppaneille? :D

  Onnea uudelle blogille!

  VastaaPoista