Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Höyläsaippua

Tämä ei nyt ole mikään maailman kaunein saippua... Aika tylsän vaaleanharmaa ja haju tai tuoksu tulee savesta. Mutta odotan jo innolla että kaksi viikkoa menisi mahdollisimman nopeasti, jotta pääsen testaamaan miten tämä toimii.


Tämän saippuan idea on siis se että vaahdottaessa siitä tulisi tiheä ja kermainen vaahto. Vaahto sitten levitetään esim. sääriin ja käytetään samalla tavalla kun säärikarvanajogeeliä. Eli saippua on ihan normaalilla ohjeella tehty ja kiisselivaiheessa lisäsin reilun teelusikallisen valkoista kosmetiikkasavea. Jos tämä on toimivaa niin varmasti teen lisää. Pitää vaan mennä Ruohonjuureen ostamaan lisää savea kun ihmeen nopeasti purkillinen on mennyt viikottaiseen savinaamioon.

LISÄYS 21.4.12
Tämä vaahtoaa ihan älyttömän hyvin. Katsokaa vaikka itse :) Hetken pitää vaahdottaa, mutta vaahdosta tulee kermaista ja pienikuplaista. Toimii erinomaisesti.

Tämän vaahtokökön sain aikaiseksi alle minuutissa ja vaikka määrä näyttää tosi pieneltä niin se riittää toiseen koipeen. Vaahto on niin paksua.
 

3 kommenttia:

  1. Vaikuttaa kiinnostavalta. Pienen kokeilupalan ottaisin mielelläni, jos teet sitä lisää jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
  2. Kuinka toimi? Tai oletko jo kokeillut? Itselläkin on pyörinyt mielessä tällainen.

    VastaaPoista
  3. Tätä en ole kokeillut, mutta uskon että on hyvä. Harmittaa melkein tämä kuukauden odotus kun saippuan pitäisi kypsyä :D Viikon kuluttua voin kommentoida enemmän. Muita tavallisia palasaippuoita olen käyttänyt kun olen todennut että niistä saa tiiviin vaahdon aikaiseksi. Kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla.

    VastaaPoista