Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 22. toukokuuta 2012

Suolainen hiussuihke

Pientä kotoilua-blogissa oli juttu suolasuihkeesta jolla saa rakennetta siloisiin hiuksiin. Lueskelin juttua monen monta kertaa ja vihdoin ja viimein päätin kokeilla sitä tossa pari päivää sitten. 


Se on maailman helpoin tehdä. Hieno merisuola ja hiusvaha/hiusgeeli sekoitetaan lämpimään tai kuumaan veteen. Tein puolikkaan annoksen, koska minulla oli ainoastaan 150ml suihkepullo. Annoin seoksen kuitenkin jäähtyä astiassa kunnolla ennen kun kaadoin sen suihkepulloon. Käytin ihan tavallista hienoa merisuolaa ja laatikon pohjalta löytynyttä geelisuihketta. 

Pidän suihkeesta paljon. Minulla on erittäin liukkaat ja rasvoittuvat hiukset. En edes muotoillut hiuksia sen enempää. Pöyhin vain käsin. Ja heti oli kuohkeat ja ilmavat hiukset! Pari huonoa puolta tässä kuitenkin on. Minä tykkään räplätä hiuksia pitkin päivää jos ne ovat auki. No silloin suola tarttuu käsiin ja se kuivattaa käsien ihoa. Hiuslakka ja stressipallo saattavat auttaa tähän asiaan ;) En suosittele tätä suihketta niille jolla on jo alkuun kuivat hiukset. Omat hiukset eivät ainakaan yhden käyttökerran jälkeen kuivuneet yhtään.

1 kommentti:

  1. Huh, kaikenlaista ne keksivät. Tätä en kyllä aijo kokeilla minullakun on niin rutikuivat hiukset.

    VastaaPoista