Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 5. toukokuuta 2012

Uusi hoitoaine

Ilta-aurinko ja hoitoaine :)

Tein tänään heti aamusta uuden hoitoaineen. En ole itse asiassa käyttänyt hoitoainetta melkein kuukauteen. Ihan sen takia että hapanhuuhtelu tekee hiuksista pehmeät ja hiukset eivät ole tarvinneet lisäkosteutusta. Eilen illalla saunan jälkeen huomasin että latvat olivat hieman karheat, joten totesin että nyt pitää laittaa öljyhoito tai ottaa hoitoaine taas käyttöön. 

Paksua, valkoista ja kermaista. Miehen mielestä on ihan kookosrasvan näköistä.

Käytin Pienen Tuoksukaupan ohjetta hieman muokaten. Aikaisemmat versiot ovat olleet hieman liian hoitavat minun hiuksiin. Tässä uusin kokeilu. Siihen tuli 8 tl vettä, 1 tl BTMS-emuglointiainetta ja ½ tl kirsikansiemenöljyä. Tuoksuksi laitoin korkillisen appelsiininkukkavettä. Taisi olla aivan liian vähän. Minun nenääni ei tuoksu yhtään miltään.

Tämä on ehdottomasti paras itse tehty hoitoaineeni! Ainakin näin ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Hoitoaine tekee hiukset pehmeäksi eikä ole ongelmia takkujen kanssa harjaamisen yhteydessä. Ja se mikä minulle on tärkeintä: hiuksiin ei jäännyt öljyistä tunnetta.

4 kommenttia:

 1. Vau, kyllä sinä olet taitava. Käytetäänkö tuota hoitoainetta niin kuin kaupan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan normaalisti. Laitetaan pesun jälkeen hetkeksi hiuksiin ja sitten huuhdellaan pois. Ei tässä taitoa tarvita. Kaikki ainekset kuumennetaan ja sekoitetaan. Sitten se on valmista. Haluatko kokeilla? Voin tehdä sulle pienen annoksen.

   Poista
 2. Näyttää ihanalta, ja kuvat ovat kauniita.

  VastaaPoista
 3. Miksi ei. Minulla kuivuu hiukset kun pesen joka päivä.

  VastaaPoista