Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 28. syyskuuta 2012

Jaahas, taas uusi deodorantti :D

Olin ihan tyytyväinen edelliseen deodoranttiin, mutta ei se ole minun mielestä kuitenkaan tehokkaampi kuin tämä. Se mikä on positiivinen asia on että kainalot sietivät hyvin pienen määrän ruokasoodaa. Päätin yhdistää ohjeet ja halusin ehdottomasti että deodorantissa olisi savea. Se tuntui niin hyvältä iholla.

Väri tulee hamppuvahasta ja savesta.

2 rkl kaakaovoita
2 rkl karitevoita
2 rkl hamppuvahaa
2 rkl neitsytkookosöljyä
2,5 rkl arrowjuurijauhetta
2,5 rkl valkoista savea (kaoliinisavea)
1 rkl ruokasoodaa
30 tippaa greipin eteeristä öljyä (joo, rakastan tätä tuoksua)
5 maitohappobakteerikapselia

Öljyt, rasvat ja vaha sulatetaan miedolla lämmöllä. Niihin sekoitetaan arrowjuurijauhe, savi ja ruokasooda. Kannattaa sekoittaa vispilällä niin deodoranttiin ei jää paakkuja. Kun seos on paksuuntunut ja jäähtynyt hieman niin siihen voi sekoittaa eteerisen öljyn ja maitohappobakteerikapseleiden sisällöt. Tästä annoksesta tuli yksi iso puikkodeodorantti ja yksi pikkuruinen. Kts. linkeistä kuvat. Jos on käytössä tavallisia kaupan littania puikkodeodoranttihylsyjä niin tällä annoksella saa niitä kaksin kappalein.

Deodorantti on nyt ollut viikon käytössä ja kyllä se toimii hyvin. Ainoa negatiivinen puoli on se että kun rehkii niin tuoksuu ihan kookokselle. Pitänee hankkia semmoista kookosöljyä joka ei tuoksu.

Jos kiinnostaa niin käykää katsomassa mitä äiti ja minä saimme aikaiseksi kesällä. Taisi olla joskus heinäkuussa. Kivaa oli vaikka yksi muotti alkoi vuotamaan ja violetti saippuaväri ei sekoittunut kunnolla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti