Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 25. kesäkuuta 2012

Ruusukuorinta II ja piparminttukuorinta

Takoituksena oli tehdä pelkkä ruusukuorinta, mutta aluksi raastamani saippua oli niin valkoista titaanioksiidin takia että päätin etten ruusun terälehtiä sekoita siihen.

Ei näytä kovinkaan ruusunpunaiselta :D

Ruusukuorintaan tuli punaisia ruusunterälehtiä ja juhannusruusun terälehtiä yhteensä 5 dl. Merisuolaa laitoin 200g. 60g manteliöljyä ja saman verran oliiviöljyä. Kaiken tämän lisäksi laitoin 60g oliivisaippuaa. Kun vaan saan ostettua niin tiputtelen tänne joukkoon ruusun eteeristä öljyä. Huomasin että Sokokseen oli tullut hieman halvempi sarja tuoksuöljyä. Valikoima oli laaja ja siltä löytyi monet suosikit. Tämä ruusukuorinta ei ole niin nätti kun se jonka tein vähän aikaa sitten, mutta pidän enemmän suolasta+saippuasta kuorinnassa kuin pelkästä sokerista. Väri on kuin harmaanläikikäs vispipuuro. Kokekäytin tätä ja käytössä tämä on kyllä erinomainen.


Piparminttukuorintaan tuli 200g hienoa merisuolaa, 100g oliiviöljyä, 60g piparminttusaippuaa sekä 1,5ml piparminttuöljyä. Tämän kuorinnan säästän myöhemmäksi. Nämähän säilyvät puoli vuotta. Väri on kyllä niin hailakan piparmintun vihreä että huh hu. Mietin että olenko itse ihan saman värinen kun käytän kuorintaa :D Taas oppii jotain uutta, eli käytä väritöntä saippuaa kuorinnoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti