Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 20. heinäkuuta 2012

Hiusgeelikokeiluja ja uusi hiusgeeli

Uusi geeli pullotettuna vanhaan kasvoseerumipulloon. Pumppupullo toimii loistavasti ja siitä saa sopivan pieniä määriä geeliä kerralla.
Pellavansiemenhiusgeeli oli minulle aivan liian hoitava. Se teki hiuksista ihan rasvaiset. Eikä siinä muutenkaan ollut oikein toivottavia ominaisuuksia. Mikä pettymyt :/ Tein uuden version jossa oli ainoastaan pellavansiemenlimaa, eikä sekään mielyttänyt.

Löysin Hemkokeriet-sivulta ohjeen hiusgeeliin jossa käytettiin Psylliumia. Psyllium om ratamonsiemeniä (ei niitä jotka kasvavat täällä Suomessa) ja niillä jolla on keliakia käyttävät sitä. Ohjeeseen tuli pelkästään 5 dl vettä ja 1 rkl Psylliumia. Keitin aineksia kattilassa kunnes seokseta tuli kiisselimäistä. Tästä tuli ihan jättimäärä huisgeeliä. Seuraavalla kerralla teen 1/3 annoksesta. Ohjeen mukaan geeli tulisi siivilöidä, jotta siemenet saisi pois. Siemenet ovat kyllä niin pieniä ja huomaamattomia että ei niitä saa siivilöityä. 

Psylliumgeeli jäähtymässä.
Tein pienen suortuvatestin Psylliumhiusgeelillä ja tämä oikeasti toimii. Sain 5 minuutissa kunnon kiharan aikaiseksi :) Jee! Hiukset tuntuvat samanlaiselta kuin kun käyttää kaupan hiusgeeliä, eli oli hieman karheammat. Kihara pysyi ihan hyvin, vaikka harjasin sen. Ja tämän sain siis aikaiseksi viidessä minuutissa kuiviin hiuksiin. Hiuksiin ei jäänyt mitään valkoista töhnää, niin kun kaupan geeleistä saattaa jäädä harjaamisen jälkeen. Geeliä sai kyllä laittaa ihan mukava määrä, jotta siitä oli helppo muotoilla kihara. Mukava määrä on kai sama kuin sopiva määrä. Eli ei liikaa, mutta ehdottomasti ei liian vähän.

Hiuskiehkura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti