Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

ONKO TÄÄLLÄ SAIPPUANTEKIJÖITÄ JOTKA OLISIVAT KIINNOSTUNEITA SAIPPUANVAIHDOSTA??

Minua himottaisi kauheasti kokeilla muiden tekemiä saippuoita :) Ihan sitä varten että osaisin myös itse kehitellä tuotteitani. Jos täällä olisi saippuantekokavereita jotka olisivat myös kiinnostuneita tästä niin saippuanvaihtoa voisi kokeilla vaikka syksyllä.

Ajattelin että ihmiset saisivat ilmoittautua tänne ja sitten arpoisin saippuanvaihtoparit. Saippuanvaihtoparit saisivat keskenään vaihtaa s-postiosoitteet ja tämän jälkeen osoitteet jonne saippuat lähetetään. Saippuoita voisi vaihtaa 2 kappaletta. Toinen saippuoista olisi oma suosikki ja toinen olisi sellainen jossa käyttäisi jotain uutta ainesosaa tai tekniikkaa, jota ei ole aikaisemmin käyttänyt. Arvonnan jälkeen olisi kuukausi aikaa tehdä saippuat ja lähettää ne eteenpäin parilleen. 

ONKO KIINNOSTUNEITA??

4 kommenttia:

 1. En osaa sanoa vielä, mutta ei ollenkaan huono idea.. Omalla kohdallani ongelma on siinä, ettei varsinaista suosikkia ole vielä syntynyt, siis sellaista jota tekisin varmasti samanlaisena toisenkin kerran.. Mutta onhan tässä vielä aikaa, kokeiluja kun on tulossa jatkossa tietenkin vielä lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oma suosikki voi olla semmoinen saippua jossa on käytetty jotain kivaa tekniikkaa tai väriä tms. Tai voihan sitä tehdä kahdet uudet saippuat :)

   Poista
 2. Tämän voisikin olla kiva idea, juu olen mukana mielelläni:) Tuntuu kyllä siltä että minunkin saippuat ovat aika lailla samanlaisia, vaikka vähän eri aineita käyttääkin. Yleensä kun keitän jotain teetä nesteeksi (kuten viimeksi iisoppia) niin näistä se pieni ero syntyy joskus. Hajusteet ovatkin sitten toinen juttu, että miten se käyttäytyy saippuassa, usein teen hajuttomia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai kun mukavaa! Toivottavasti saadaa mukaan muitakin.
   Sinä olet tehnyt hienoja luonnonsaippuoita.

   Poista