Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012

Jalkakylpysuola

Hellusen blogissa on vaikka mitä ihania ohjeita ja eilen bongasin jalkakylpysuolaohjeen. Piti vähän muokata sitä :) Oli muuten niin helppo homma että lapsetkin osaa tehdä vaikka äitienpäivälahjaksi.


Värjäsin ensin 2 dl karkeaa merisuolaa elintarvikevärillä. Sekoitin pari tippaa väriä pieneen vesimäärään ennen kun sekoitin suolan joukkoon. Jos väriä laittaa liikaa värjääntyy varpaat myös :) Kuivatin suolan 50-75 C uunissa. En katsonut kelloa. Annoin suolan olla uunissa jonkun aikaan. Sitten vaan jäähtynyt suola purkkiin. Purkkiin laitoin myös kuivattua rosmariinia (ei ole välttämätön) ja 10 tippaa rosmariinin eteeristä öljyä. Vähempikin olisi riittänyt. Kansi kiinni ja kunnon ravistelut että kaikki ainekset sekoittuvat. Volà, kylpysuola on käyttövalmista!

 

5 kommenttia:

 1. Näyttää epäilyttävältä, mutta on toivottavasti ihanaa :)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kiva ohje äitienpäivälahjaksi. Niin minulle kuin muillekin äideille.

  VastaaPoista
 3. Vautsi mitä ihania ohjeita täällä sun blogissasi! Mietin juuri joululahjoja jotka haluaisin itse valmistaa niin juurikin jotain tällaista haeskelen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Emilia :) Viime jouluna tein vaaleanpunaista jalkakylpysuolaa johon lisäsin verigreipin eteeristä öljyä. Oli tosi ihanaa.

   Poista