Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Muffinssisaippuaa

Ihastuin heti ensisilmäyksellä näihin muffinssisaippuoihin <3 Ja tietenkin minun piti itse kokeilla niitä. Ainoa ongelma siinä tietenkin oli etten ole koskaan käyttänyt pursotinpussia. Ainoastaan lapsena mummun kanssa kun koristeltiin piparkakkuja. Mutta siitäkin taitaa olla yli 20 vuotta aikaa.

Tämänlaisia niistä sitten tuli:

Ensimmäiset muffinssit oli kaakao-appelsiini. Eli tein yhden annoksen saippuaa. Puolet värjäsin kaakaolla ja puolet porkkanaraastella (puristin pois pahimman kosteuden raasteesta). Kuorrutusta surruttelin sauvasekoittimella niin kauan että se oli erittäin paksua. Tuoksuksi laitoin Tangerine-mandariinituoksua. Ensin kokeilin silikonisia muffinssivuokia, mutta ne vaan lörpsötteli joten vaihdoin kaksinkertaiseen amerikanmuffinssivuokaan. Luulen kyllä että yksikin riittäisi. Näistä tuli aika isoja, mutta ovat ihan kivan näköisiä.


Hankin vähän pienempiä vuokia ja heti piti kokeilla minkälaisia niistä tulee :) Pohjaan tuli väriksi jauhettua kanelia ja kuorrutukseen pieni määrä punaista saippuaväriä. Tuoksuksi laitoin GF:n luumua. Ihan makea, muttei ällönmakea tuoksu. Vähän harmittaa että kaneli jäi vähän laikukkaaksi, mutta kyllä nämä varmaan menevät käyttöön.

6 kommenttia:

  1. Herkullisen näköisiä saippuoita.

    VastaaPoista
  2. Sinun pitää kyllä kirjoittaa, että nuo ovat saippuaa muuten kyllä ne ne menevät parempiin suihin.

    VastaaPoista
  3. Syötävän näköisiä, mutta näistä saa vatsanpuruja :D Sitten kun opin pursottamaan niin näitä voisi antaa esim. naistenpäivän- tai ystävänpäivänlahjana.

    VastaaPoista